Sessió fotogàfica

Les sessions fotogràfiques que oferim poden ser de diverses maneres: en família, en parella, dedicada exclusivament per a una persona, etc. També pots regalar-ne una aquella persona que saps que ho desitja però no es decideix a trucar-nos.

Sessions de fotos plenes de vida i moviment. El més important d'aquestes sessions és que us expresseu tal com sou perquè aconseguim un resultat on us reconegueu. En un futur, poder veure aquestes fotos mentre expliqueu als vostres fills o amics, les històries que vau viure aquell moment.

Perquè la sessió de fotos aconsegueixi un resultat únic i personal, es poden realitzar en ambients diferents. El que sigui més còmodes per vosaltres, per exemple, casa vostra. També podem quedar a un parc, a la platja, etc. Les opcions són infinites. Jo puc donar-vos opcions, i vosaltres triar el vostre lloc preferit.

Per últim, tinc opció de realitzar aquestes fotografies a un estudi, no deixeu de preguntar-me per confirmar el lloc on us agradaria realitzar la sessió.

Sessió fotogràfica en estudi

La sessió fotogràfica consta de 1 a 2 hores de fotografies al meu estudi, equipat amb tot el necessari. Inclou quatre canvis de vestuari (a la teves l’elecció). Es lliuren totes les fotografies de la sessió (+ de 200) en baixa resolució d'on has d'escollir 20 per retocar en alta qualitat

Des de 150€

Sessió fotogràfica fora de l’estudi

La sessió fotogràfica consta de 1 a 2 hores de fotografies al lloc indicat, amb tot el necessari. Inclou quatre canvis de vestuari (a la teves l’elecció). Es lliuren totes les fotografies de la sessió (+ de 200) en baixa resolució d'on has d'escollir 20 per retocar en alta qualitat

Des de 200€

Maquillatge

Si desitja contractar els serveis d'una maquilladora professional per la sessió. L'import del maquillatge s'abonarà juntament amb la paga i senyal.

Des de 60€

Normes bàsiques de la contractació

La paga i senyal és per reservar data a l'agenda de sessions. El servei de maquillatge, s'ha d'ingressar al costat de la paga i senyal per contractar-los. Un cop decidida la data, Contacta’m per telèfon +34 610994154 o per correu electrònic, info@quehevist.cat per formalitzar la reserva.

Es pot abonar la reserva per ingrés en compte bancari o per Paypal. La paga i senyal té una validesa de 3 mesos .En cas de suspensió o ajornament, sense causa justificada la paga i senyal es perdrà.